Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În contextul actual în care mulţi cetăţeni ucraineni s-au refugiat în ţara noastră din cauza războiului, o parte dintre aceştia ajungând şi în judeţele Galaţi şi Brăila, în urma unor consultări cu preoţii din Arhiepiscopia Dunării de Jos, au fost luate o serie de măsuri pentru sprijinirea acestor semeni greu încercaţi de conflictul armat din ţara lor.

Între măsurile propuse de clericii şi credincioşii din Arhiepiscopia Dunării de Josse numără şi crearea unui Fond special pentru acordarea de sprijin refugiaţilor din Ucraina.

În cadrul acestui fond special vor putea contribuitoţi cei care doresc să ajute semenii aflaţi în suferinţă în această perioadă dificilă.

Contul în care se pot efectua astfel de donaţii este RO33 RNCB 0141 0328 6409 0007, titular cont Arhiepiscopia Dunării de Jos, CUI 3127395, deschis la Banca Comercială Română, Sucursala Galaţi.

Totodată, Arhiepiscopia Dunării de Jos acordă ajutoare financiare Episcopiei Basarabiei de Sud şi Episcopiei Tulcii pentru oferirea de cazare, masă şi obiecte igienico-sanitare refugiaţilor aflaţi în localităţile Cahul şi Cimişlia, precum şi în Vama Isaccea.

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Pelerinajul de Florii

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook