Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În cadrul manifestărilor dedicate sărbătorilor Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul Seminarului Teologic din Galați, la Teatrul "Nae Leonard" a avut loc  concertul de muzică bisericească: „Toată suflarea să laude pe Domnul!“, cu participarea corurilor Seminarului Teologic „Sfântul Apostol Andrei“, a Liceului de Artă „Dimitrie Cuclin“, a Departamentului teologic al Facultăţii de Istorie, Filosofie şi Teologie din Galaţi şi ale altor seminare teologice din ţară.

Sala teatrului a fost arhiplină, mulți din cei prezenți asistând în picioare.

La concert a fost prezent Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, Înalpreasfințitul Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, preoți, diaconi, elevi, studenți, copii împreună cu părinții lor.
Corurile care s-au perindat pe scena au intonat cântări bisericeși, colinde și căntări din repertoriul tradițional al poporului român. La final Înaltpreasfințitul Părinte Casian a oferit diplome de felicitare dirijorilor acest grupuri muzicale.

Concertul este la a 10-a ediție și anul acesta tinerii elevi de la seminariile din tară au realizat și o expoziție de icoane cu titlul: "Icoana, chipul omului îndumnezeit" ce putea fi vizionată în holul Teatrului "Nae Leonard".

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook