Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Joi, 26 noiembrie a.c., cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Casian, s-a desfășurat în Protopopiatul Covurlui o activitate de ajutorare a unei mame singure cu trei copii din localitatea Costache Negri, judeţul Galaţi.

În ziua de 24 noiembrie, un incendiu violent, produs de la un scurtcircuit, a ars în mare parte casa în care locuia mama împreună cu cele trei fiice de 15 ani, 11 ani și 6 ani.

Prin dragostea, disponibilitatea şi bunăvoinţa unor oameni credincioşi, mamei i s-a oferit o locuință provizorie în care să locuiască cu cele trei fiice până când se va găsi soluția optimă de a se construi o altă locuință.

Protoiereul de Covurlui împreună cu alți doi preoți și câţiva voluntari, a mers la familia sinistrată cu ajutoare materiale ce au constat în produse de igienă, alimente și haine pentru copii. Ajutoarele oferite au fost în valoare de aproximativ 1500 de lei.

De asemenea, în urma celor constatate s-a luat decizia de a se procure rechizite, o tabletă și alte lucruri necesare pentru continuarea procesului educațional al celor trei copii.

Pr. Rareș Bucur

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook