Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Aducem la cunoştinţă faptul că,  în data de 20 septembrie a.c., la Centrul Eparhial din Galaţi, în prezenţa ÎPS Arhiepiscop Casian a avut loc întrunirea membrilor Comisiei eparhiale pentru coordonarea acţiunilor umanitare. În cadrul acesteia au fost luate următoarele măsuri:

- procurarea unui număr de 550 de pachete cu obiecte de îmbrăcăminte pentru copii, pe categorii de vârstă, conform listelor întocmite de parohii şi vizate de Centrul eparhial, valoarea unui pachet ridicându-se la 250 lei (suma totală: 137.500 lei);

- achiziţionarea şi oferirea de ghiozdane, rechizite şi obiecte de igienă personală, pe baza documentelor întocmite de preoţii parohi în cooperare cu profesorii de religie din respectivele localităţi, valoarea totală a acestora fiind de 20.000 lei.

Ajutoarele de  mai sus vor fi distribuite în cursul săptămânii următoare, prin implicarea parohiilor în cauză, respectiv a slujitorilor şi membrilor Consiliilor şi Comitetelor parohiale.

Arhiepiscopia Dunării de Jos  continuă la nivelul subunităţilor colecta în bani şi produse pentru familiile sinistrate din judeţul Galaţi şi transmite tuturor celor care au disponibilitate un apel de solidaritate prin oferirea de sprijin  atât financiar şi material, cât şi prin prezenţa la faţa locului pentru acţiunile de decolmatare şi igienizare a spaţiilor afectate. În acest sens, voluntarii vor putea lua legătura cu Sectorul Social al Arhiepiscopiei Dunării de Jos – pr. Ionel Rotaru, tel 0723226526.

Biroul de Presă şi Comunicare al Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook