Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În seara zilei de 23 septembrie 2018, Muzeul Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos a fost gazda unui eveniment cultural-artistic de excepţie susţinut de Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard“ din Galaţi.

Evenimentul, binecuvântat de către Chiriarhul Dunării de Jos, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Casian, s-a desfăşurat în grădina Muzeului Eparhial şi a deschis stagiunea lirico-simfonică a Teatrului Muzical gălăţean.

Pe scena amplasată în primitoarea Grădină a Palatului Episcopal, Corul şi Orchestra şi-au susţinut programul artistic sub bagheta maestrului Eugen Dan Drăgoi, dirijor la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard“ din Galaţi.

Programul a cuprins intepretări corale, arii și duete celebre românești și universale, din capodoperele marilor compozitorilor.

Concertul s-a bucurat de un real succes, sutele de gălăţeni prezenţi la eveniment, apreciind prestaţiile de excepţie ale artiștilor gălățeni.

La final, artiştii au primit din partea publicului ropote de aplauze, impresionaţi fiind de interpretarea muzicală a pieselor din concert.

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook