Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În Arhiepiscopia Dunării de Jos a continuat astăzi, 4 septembrie 2023, programul eparhial „Hristos în şcoală“ prin care 3500 de copiii din judeţele Galaţi şi Brăila primesc ghiozdane şi rechizite pentru noul an şcolar 2023-2024 în valoare de 315.000 lei.

Cele 3500 de ghiozdane complet echipate cu rechizite şcolare au fost achiziţionate în săptămânile premergătoare începerii noului an şcolar şi predate protoieriilor din cele două judeţe ale eparhiei spre a fi distribuite parohiilor şi apoi copiilor beneficiari.

În cadrul acestui program social-filantropic, Protoieria Brăila a distribuit astăzi 672 de ghiozdane cu rechizite parohiilor din subordine.

Preoţii însoţiţi de voluntari parohiali au preluat produsele şcolare şi apoi le-au oferit copiilor care provin din familiile cu posibilităţi materiale reduse, aflate în evidenţele parohiale.

În biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel“ din Brăila, 60 de copii din mai multe parohii brăilene au primit cu mare bucurie şi entuziasm darurile procurate special pentru ei, mulţumind dăruitorilor pentru acest binevenit sprijin.

În zilele următoare alte protoierii şi parohii din Eparhia Dunării de Jos vor oferi copiilor ghiozdanele echipate cu cele necesare pentru cursuri.

Acest ajutor acordat în fiecare an la Dunărea de Jos este de un real folos elevilor cu situaţie materială precară, întrucât ei reuşesc astfel să se încadreze în normalul vieţii având cele necesare studiului.

Pr. Rareş Bucur

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook