Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Marți, 3 septembrie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, 50 de copii din Parohiile Frumușița și Fântânele, împreună cu preoții parohi din cele două localităţi gălăţene, au participat la o serie de activităţi organizate în cadrul programului eparhial de tabere pentru copii şi tineri „Vacanța din pridvorul bisericii”.

Programul a debutat cu rostirea rugăciunilor de dimineață în biserica „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe și Adormirea Maicii Domnului“ din comuna Frumușița și a continuat cu vizitarea parcului bisericii și a Așezământului multifuncțional „Sf. Ioan Gură de Aur“ și „Patriarhul Iustin Moisescu“ din cadrul acestei comunităţi parohiale.

După micul dejun oferit în cadrul așezământului parohial, în parcul generos și frumos amenajat al bisericii din localitatea Frumușița, copiii au fost implicați în mai multe activități sportive, jocuri recreative, concursuri tematice, sub îndrumarea și atenta supraveghere a celor doi clerici organizatori ai evenimentului.

La final, toți copiii participanți au servit masa de prânz și s-au întors cu mult entuziasm la casele lor, după o zi plină de momente frumoase, în care au socializat, au legat noi prietenii și s-au încărcat cu energia pozitivă care le va fi foarte necesară pentru începerea noului an școlar.

Pr. Laurenţiu Mocanu

Ajutor pentru sinistraţi

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook