Sigla Arhiepiscopiei Dunării de Jos Catedrala Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, parohiile Piscu II şi Izvoarele din judeţul Galaţi au oferit zilele acestea 40 de ghiozdane complet echipate cu rechizite copiilor de la Școala Gimnazială Nr. 2 din localitatea Piscu şi de la Şcoala Primară Nr. 1 din localitatea Izvoarele.

Această inițiativă a avut loc în cadrul programului eparhial ,,Hristos în școală”, care are ca scop sprijinirea elevilor din comunitățile locale și încurajarea educației.

Prin această acțiune, cele două parohii au dorit să aducă bucurie și să ofere un sprijin concret elevilor, contribuind la pregătirea lor pentru noul an școlar.

Ghiozdanele au fost echipate cu rechizitele necesare, astfel încât copiii să poată începe anul școlar cu toate cele necesare pentru a învăța în condiții bune.

Programul ,,Hristos în școală” reflectă angajamentul Bisericii de a sprijini educația și de a fi alături de tinerii din comunitate, oferindu-le nu doar ajutor material, ci și un exemplu de solidaritate și iubire creștină.

Pr. Emilian Bahrim

Pr. George Casian

Ajutor pentru sinistraţi

Ajută cu bucurie

Calendar

Proiect

Revista arhiepiscopiei

Ştiri Trinitas TV

Alte emisiuni

Emisiunea „În căutarea lui Hristos“

Ne puteți urmări și pe Facebook